logo

Vakantiewerk!

Pas jij bij ons?

Wij zijn bij Kwekerij T Varekamp regelmatig op zoek naar scholieren (min. 14 jaar) en studenten die in de vakantieperiodes en op zaterdag wat willen bijverdienen met een bijbaantje. Ook is het mogelijk om op de dagen dat je doordeweeks vrij bent te komen werken.

Werktijden

In de zomer starten we om 7 uur en in de winter vaak om 8 uur ’s morgens. We werken van pauze tot pauze. Scholieren werken normaal gesproken tot 12 uur, maar wil je doordeweeks langer blijven of alleen een middag werken, is dat mogelijk.

Scholieren en studenten die bij Kwekerij T Varekamp werken, moeten wekelijks via de e-mail de dagen aangeven dat zij komende tijd kunnen werken.

Werkzaamheden

Het is leuk, makkelijk en zeker geen zwaar werk en altijd gezellig door de vele andere scholieren en studenten.

De werkzaamheden bestaan vooral uit blad snijden en trostomaten oogsten. Beide werkzaamheden zijn licht en ongevaarlijk. Wanneer je langer bij ons werkt, zullen de werkzaamheden worden uitgebreid. Wanneer je komt werken dan verwachten we dat je gemotiveerd bent, zeer regelmatig op zaterdag komt werken en in de zomervakantie minimaal 4 weken aan het werk bent.

Bijkomend voordeel van een bijbaantje als deze, is dat je ook zelf eens kan ervaren hoe groot de mogelijkheden zijn die wij jou binnen ons bedrijf kunnen bieden voor jou toekomst! En dat gaat echt veel verder dan alleen het oogsten van tomaten.

Salaris & Bonussen

De hoogte van je salaris is verbonden aan je leeftijd. Dit salaris is bovengemiddeld en kan nog worden aangevuld met bonussen voor de prestatie, netheid van werken en voor je aanwezigheid.

Ben jij als Scholier of Student enthousiast geworden over ons bedrijf, opzoek naar een leuk bijbaantje/vakantiebaantje (via de website of door de verhalen) en zie jij het helemaal zitten om ons team versterken?

Solliciteer dan direct voor een bijbaantje via onderstaand formulier! Let op: Solliciteren voor een bij- /vakantiebaantje kan uitsluitend via onderstaand formulier.

Sollicitatieformulier

Persoonlijke gegevens

Beoefen je een sport of heb je een hobby. Bijv. Voetbal op zaterdag.

Schoolgegevens

Werkgegevens

Zaterdag
Doordeweeks
In de vakanties
Geef aan wanneer je het liefst wil werken.
Na ontvangst zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen, eventuele verdere vragen kunnen we dan samen bespreken.